Munkavédelmi szolgáltatások

Eseti szolgáltatások

Tűzvédelmi szakvizsgáztatás

Bizonyos munkakörök csak tűzvédelmi szakvizsgával láthatók el, ennek hiányában a tűzvédelmi bírság 100.000 Ft/fő. Havonta legalább kétszer tartunk tűzvédelmi szakvizsgát, ezért ha Ön is érintett, a tűzvédelmi szakvizsga oldalunkon biztosan talál megfelelő időpontot és helyszínt. Minden információ a tűzvédelmi szakvizsgaról és jelentkezési lap.

Munkahelyi elsősegélynyújtók képzése

A munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről szóló 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM együttes rendelet szerint minden munkahelyen és műszakban elsősegélynyújtó felszerelést és a munkavállalók közül kiképzett, elsősegélynyújtásra kijelölt személyt kell biztosítani.

Évente több alkalommal szervezünk ilyen képzést, ahol a legkorszerűbb technikával, számítógéppel összekötött próbababán gyakorolják a hallgatók az újraélesztést. A számítógép elemzi és figyeli a műveleteket, addig gyakorolhatja a helyes technikát a résztvevő - az oktató irányítása mellett -, amíg a próbababa biztonsággal életben nem marad.

Részletes információk és jelenkezés a munkahelyi elsősegélyújtó tanfolyamra.

Tűzoltó készülékek bérbeadása

Ha Önnek csak rövidebb időszakra van szüksége tűzoltó készülékre, pl. filmforgatás vagy egyéb projektjellegű munka - és utána nem tud mit kezdeni az ehhez beszerzett készülékekkel -, akkor vásárlás helyett béreljen! Széndioxiddal, habbal és porral oltókat is adunk bérbe elég kedvező díjazásért, el tudjuk intézni az újratöltéseket is. A darabszám és típus ismeretében kérjen ajánlatot.

Tűzoltó készülékek értékesítése

A bérbeadásból visszaadott tűzoltókészülékekből esetenként el is szoktunk adni, ha éppen feleslegesek. Ezek frissen karbantartott, jó állapotú készülékek, némelyik csak pár hónapos. Mivel a bérbeadáson már egyszer kerestünk, ezeket az új árnál olcsóbban tudjuk adni. Jelenleg 5 kg-s széndioxiddal oltót és habbal oltót tudunk eladni, kérjen ajánlatot.

Tűzoltó készülékek és tűzcsapok ellenőrzése

A tűzoltókészülékek ellenőrzését elsősorban a munkavédelmi és tűzvédelmi szolgáltatásokra szerződött ügyfeleinknél végezzük. Akkor is el tudjuk végezni az ellenőrzést, ha Ön még nem ügyfelünk, kérem, írja meg, milyen és hány darab készülékről lenne szó, illetve hogy ezek hol vannak.

Munkavédelmi és tűzvédelmi filmek, segédanyagok

A munkavédelmi webáruházunkban munkavédelmi oktatófilmeket, illetve munkavédelmi dokumentációk (pl. kockázatértékelés) készítéséhez használható mintákat, segédleteket talál. A kiadványok szerzői mind gyakorló munka-tűzvédelmi szakemberek, munkavédelmi vállalkozók, munkavédelmi vezetők, emiatt sehol sem a témák elméleti feldolgozására törekedtünk, hanem olyan segédanyagokat teszünk közzé, amelyeket mi is nap mint nap használunk.

Gépkönyvek beszerzése használt gépekhez

Minden gépnek rendelkeznie kell magyar nyelvű üzemeltetési dokumentációval (gépkönyv) és megfelelőségtanúsítvánnyal, ezek nélkül üzembe sem lehetne helyezni. Szerencsére nekem elég sok géphez (ezen belül rengeteg faipari géphez) van gépkönyvem, valószínűleg tudok segíteni.

A megrendeléshez, kérem, küldje el a gép nevét, típusát, gyártóját, esetleg évjáratot az info@munkavedelem.biz címre, megnézzük, van-e nekünk ilyen vagy tudunk-e szerezni hozzá. A gépkönyvek ára (postaköltség nélkül) 15.000 - 20.000 Ft+áfa.

Munkavédelmi és tűzvédelmi oktatás

Az oktatás díja 30.000 Ft+áfa/alkalom, nem függ a résztvevők létszámától. Az oktatást naplózzuk, ha Önnek nincs oktatási naplója, viszünk. Az oktatás után ráadásként díjmentesen átnézzük, milyen egyéb munkavédelmi vagy tűzvédelmi teendők vannak a cégnél, és ezek legcélszerűbb megoldására javaslatokat teszünk a vezetőnek. Az oktatás nemcsak az Ön telephelyén történhet, akár külső (pl. építési) helyszínen is meg tudjuk oldani.

Ha kíváncsi rá, mit gondolunk a munkavédelmi oktatásról, hogyan csináljuk, milyen lehetőségek vannak, a weboldal "munkavédelmi oktatás" részében bővebben olvashat a témáról.

Megrendelem